NIEUWE SPONSOR VOOR CLASSIC RALLY TEAM FAAS!!

 

Met ingang van heden mogen we een nieuwe sponsor begroeten: 7Heaven Classic 

7Heaven Classic is gevestigd aan de Ambachtstraat 8 in Nuland  en restaureert en repareert klassieke auto's met een voorliefde voor de mini. Onze eerste mini, de mini Balmoral, hebben we bij de eigenaar van 7Heaven gekocht.

 

Hoe is deze sponsoring tot stand gekomen?

Eind februari heeft de eigenaar van 7Heaven Classic contact met ons gezocht en een afspraak was snel gemaakt.

Onder het genot van enkele koppen koffie hebben we alle mogelijkheden doorgesproken en tot de volgende samenwerking gekomen.

 

7 Heaven verzorgt voor ons:

  • onderhoud
  • reparaties
  • het prepareren, verbeteren en aanpassen van de mini zodat deze nog meer geschikt is voor de rally's

 

Een week later heb ik met de mini de werkplaats bezocht en na een eerste inspectie zijn er al enkele dingen aangepast en gerepareerd. De uitlaat hing bijvoorbeeld nog maar aan één rubber en dat is ter plekke verholpen. Bovendien hebben we een wensenlijst gemaakt met de reparaties, onderhoud en aanpassingen die we in de toekomst aan de mini willen laten uitvoeren. We gaan binnenkort bekijken welke aanpassingen in ons gezamenlijk budget passen.

 

 We zijn heel blij met onze nieuwe sponsor die enthousiast is over wat wij met onze mini doen en tevens ook nog mee wil denken met het verbeteren van onze mini. Dit overigens geheel vrijblijvend en in ons budget passend.